SAMARBETEN SOM
HÅLLER LÄNGE

Jag vill veta mer

SAMARBETEN

CSR-arbete är något som ligger mig mycket varmt om hjärtat. Jag tycker att det är viktigt att skapa goda förutsättningar för alla i vår omgivning och det går att göra på olika sätt. Vill Ert företag komma igång med CSR-arbete men vet inte riktigt var ni ska börja? Lugn, inom Relations by Lino finns flera organisationer som kan hjälpa er med detta på ett bra och tydligt sätt. Oavsett var ni är verksamma så finns det något att engagera sig i.

Assyriska IF är en fotbollsklubb som verkar i ett av de mest utsatta områdena i Norrköping. Efter att området Hageby kantats av både våld, droghandel och bilbränder så funderade man över hur man kunde förebygga detta. Ett projekt som sattes igång var nattfotbollen och detta har i sin tur lett till ett kraftigt minskande av brottsligheten i området. Nu har detta spridits till flera områden i Norrköping med väldigt goda resultat. Norrköping Tillsammans har även andra projekt som finns att läsa om.

Läs mer

assyriska if

ASPIA

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning med 1 450 medarbetare på drygt 70 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Relations By Lino och Aspia har ett djupgående samarbete som innebär mer än bara utbyte av tjänster. Tillsammans hjälps vi åt så att fler företag uppnår optimal effektivitet i sin verksamhet

Läs mer

Nyköpings innebandylag med de höga ambitionerna. Högt placerade i allsvenskan så har de nu goda möjligheter till ett avancemang i SSL. Men, de tar även ett stort socialt ansvar genom initiativet En tröja för alla. Ett projekt där man gör idrotten tillgänglig för ALLA oavsett bakgrund, härkomst, kön eller förutsättningar.

Läs mer

ONYX IB

Torstorps IF

Finspång största idrottsförening med anor sedan första halvan av 1900-talet. Här verkar enbart helt ideella krafter varför Relations By Lino ser det som en självklarhet att stötta föreningen. Både via sponsring men även med att få föreningen att nå ut till näringslivet via våra affärsnätverk.

Läs mer

Tappra barn

Stiftelsen Tappra barn grundades i Linköping 2011 och har sedan dess spridit sig till ytterligare fem städer. Tappra barn är en välgörenhetsorganisation som skänker pengar till utsatta barn lokalt. Här har ert företag en otrolig möjlighet att göra skillnad som syns!

Läs mer

Mötesplatsen Portalen startades 2011 i stadsdelen Hageby i Norrköping. Verksamheten vänder sig till alla i närområdet som vill komma ut i arbete eller studier och bedrivs i partnerskap mellan fem lokala aktörer; Hyresbostäder, Norrköpings kommun, ABF, Svenska kyrkan och Marieborgs folkhögskola.

Läs mer

Portalen

Robin & Björk – Made in Sweden