VAR PASSAR DET DIG BÄST ATT NÄTVERKA?

Jag vill veta mer

BESÖK OSS!

Vi finns i fem olika städer, i åtta olika grupper, med både frukost- och lunchmöten. Vilket passar Dig bäst? Kolla in de olika ställena och skicka en intresseanmälan!

Elite Grand Hotel

Stället där allt började. Är du morgonpigg och älskar hotellfrukost så är detta stället för dig. Gott om spännande företag och härlig stämning.

Läs mer

På populära Östgöta kök ses vi för lunch, helt avskilt från övriga lunchgäster, i en egen konferenslokal uppe på plan 3 av Magnentus Building. Väl värt ett besök.

Läs mer

Östgöta Kök Nya torget

Comfort Hotel Norrköping

Vad kan vara bättre än att avsluta arbetsveckan med energipåfyllning inför helgen? På Comfort håller vi lunchmöte en fredag varje månad. Här boostas vi ordentligt med både affärer och hög energi.

Läs mer

På Slottsmässen i härliga Finspång ses vi en måndag i månaden. God mat och härligt mingel, alltsammans i en fantastisk miljö.

Läs mer

Finspångs slott

Quality Hotel the box, linköping

The Box, Linköping! Ett populärt inslag i Relations by Lino. Så populärt att vi redan från början fick starta upp två grupper. Med andra ord så har du alla möjligheter att hitta ett datum som passar just Dig.

Läs mer

På anrika Söderköpings brunn ses vi en tisdag varje månad. Ett mycket trevligt lunchmöte med en massa härliga människor. Givetvis med samma skarpa affärsfokus.

Läs mer

Söderköpings brunn

Sunlight hotel, nyköping

Precis som i Linköping, blev intresset så pass stort att två grupper fick startas upp från scratch. Här i Nyköping finns en hunger och en stor vilja att skapa nätverk och relationer. Med endast två minuter från E4:an så funkar det toppen att vara med även om du kommer från en närliggande ort.

Läs mer
Robin & Björk – Made in Sweden